Victoria's Secretin kesäkuvasto

Tänään taas oli ihanaa postia! <3
Victoria's Secretin kesää pursuava kuvasto oli ilmestynyt postilaatikkoon. Ennen ihanien kuvien lisäämistä on pakko mainita, että kohta ei tarvitse lähteä Jenkkeihin asti näitä ihanuuksia hypistelemään. Ensi kuussa avataan VS:n lippulaivamyymälä Lontooseen. Ja noin viikossa näitä tuotteita saa tilattua kotiin suoraan VS:n nettisivuilta.
Nyt en olekaan sieltä mitään tilaillut joulun jälkeen, koska haaveena on ollut, että pääsisi taas itse liikkeeseen käymään. Nyt haave on toteutumassa, sillä olen menossa juhannukseksi Lontooseen! (Kirjoittelen tästä vielä paremmin ensi viikon aikana kun hotellikin on saatu valittua.)
Tarkkaa VS:n avajaispäivää en tiedä, mutta toivon, että se on joko reissun aikana tai sitä ennen. Tietysti niin mun tuuria olisi, että kun lento Suomeen lähtee 26.6 niin liike aukeaa 27.6! Toivottavasti näin ei kuitenkaan OIKEASTI kävisi.

Nyt kuvaston parhaimmiston fiilistelyyn:
Mitäs piditte? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Miten sait tilattua kuvaston? Mielestäni eivät lähetä suomeen saakka? :O tahtoo myös!!
Reetta Ekström,
En ole kuvastoa erikseen tilannut. Joko se tulee sen takia, että olen tehnyt tilauksia Victoria's Secretin sivuilta tai sen takia, että kun kävin jenkeissä pari vuotta sitten niin siellä liikkeessä pyydettiin kassalla yhteystietoja. Veikkaan kuitenkin, että juuri tilauksia tekemällä saa myös aina tuoreimman kuvaston omaan postilaatikkoon. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159