Vieraana häissä

Kymmenen vuoden tauon jälkeen osui omalle kohdalle kutsu mitä ihanimpiin juhliin - häihin! <3
Rakastan häitä, koska ne menevät minun listallani kärkisijalle onnellisimmissa juhlissa.

Suomessa on myös harvoin tilaisuuksia/juhlia joihin saisi oikeasti laittautua ja pukeutua juhlavasti. Häät tekevät poikkeuksen tämän suhteen. On mielestäni kunnianosoitus hääparia kohtaan, että on laittautunut juhlaa varten.
Olen myös tämän lauseen kannattaja: "Pukeudu aina ennemmin vähän yli kuin, että olisit alipukeutunut juhlan tasoon nähden."

Hääpäiväksi sattui mitä ihanin ilma ja ruokailujen lomassa tuli nautittua auringosta ja hääpaikan kauniista ympäristöstä.

Oma päiväni alkoi omaan liikkeeseen menolla, jonne tuttu kampaaja saapui laittamaan hiukseni juhlakuntoon. Sain vasta päivää ennen häitä hankittua mekkoni. Mekko oli tarpeeksi juhlava yksinään, niin päätimme luopua kampauskampaus ajatuksesta ja vain tehdä kestävät kiharat. Päätös oli loistava ja sen kruunasi muutama hiustimantti. En nykyisin oikein koskaan enää jaksa itse kihartaa hiuksiani. Pituutta on sen verran, että on yksi osio kiharrettava kahdessa eri osassa. Vähän kyllä innostuin, että jos joku kerta edes muutaman kiharan saisi itse aikaiseksi niin tekisi sekin mukavasti erilaisen lookin.

Tässä lopputulos:

Look luotiin näillä tuotteilla:Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
oi vitsit kun naytat kauniilta!upee mekko ja hiukset! terkkuja sloveniasta:) t.maija
Anonymous
,
aivan täydellinen toi sun mekko, olit muutenki tosi nättinä! 😊
Reetta Ekström,