Vihdoinkin lomalla

Eilen se odottamani päivä koitti - ensimmäinen lomapäivä oli vihdoin totta. Kymmenen päivän työputki vei paljon energiaa, mutta toisaalta myös antoi sitä. Tajusin meinaan, että taas on aihetta olla kiitollinen siitä, että on töitä mitä tehdä. Ilman vakituista asiakaskuntaa ei olisi mahdollisuutta pidempään lomaan ehkä ollenkaan.
Eilinen meni totutellessa siihen ajatukseen, että en mene kolmeen viikkoon töihin. Kotona en tätä pitkää lomaani vietä kuin jokusen päivän, sillä lähdemme sunnuntaina Tomin kanssa kahdeksi viikoksi Kreetalle. Vain ulkomaille lähtö saa ajatukseni oikeasti irtaantumaan töistä - kotoa kun liikkeelle on matkaa vain kymmenen minuuttia.
Pakkaaminen on yllättäen ihan vaiheessa, matkalaukut hain jo eilen varastosta, mutta en ole kumpaakaan vielä edes avannut. Tavoitteena olisi pakata mukaan supervähän vaatteita, koska tiedän, että tulen reissussa ostoksia tekemään. Kosmetiikan suhteen koitan valita sellaisia tuotteita, jotka kestävät sen pari viikkoa ja sitten tyhjät pullot saakin jättää hotellille. Saa nähdä, että onnistunko kummassakaan suunnitelmassani! :D
Valitsin tämän postauksen kuvitukseksi viime syyskuussa otetun asukuvan, jossa viime elokuisen reissun rusketus on vielä jotenkin voimissaan. Kauhuissani katsoin tuota hiusten keltaisuutta! Kyllä tällainen kylmä väri vaan on niin paljon enemmän mun juttu. Asusta kyllä tykkään edelleen ja oi miten ihanan valkoiset nuo lenkkarit onkaan.
Suuntaan tästä tuumimaan, että mitä vaatteita tarvitsee vielä pestä ja sitten iltapäivällä olisi ohjelmassa synttärieni viettoa perheen kanssa.♥
Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥ Ja hei, blogin facessa olisi käynnissä mahtava Wella EIMI-muotoilutuotteiden arvonta. Käykäähän osallistumassa. Arvonta päättyy sunnuntaina klo 22.00.

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit