Vihervillitys

En nyt tarkoita tuolla vihervillityksellä mitään viherpiiperrystä, vaan sitä, että silmäni rekisteröivät kaikkea vihreää. Jep, tarkoitan vaatteita ja asusteita. Sekä kauniita vihreitä pakkauksia ja purnukoita.

En ole tykännyt vihreästä sen jälkeen kun ala-asteella pukeuduin siihen lähes päästä varpaisiin! :D Muistan ikuisesti yhdistelmän: anorakki ja leveälahkeiset farkut, joissa oli paljon pieniä erivärisiä kukkasia!
Se vihreä oli kyllä sellainen kirkkaampi vaaleanvihreä. Nyt himotuksen kohteena on neonkeltaiseen taittava lime ja niin, sellainen tummanvihreä. Joka on tavallaan kirkas, kutsuttaisiinko sitä smaragdinvihreäksi.
Lindexin mainoksissa kauniina hehkuva Gwyneth Paltrow pitää juuri sellaisen värisiä housuja jalassaan. Suuntasin siis Lindexiin, mutta pettymys oli suuri. Housut olivat vain huokaus siitä mainoksen väristä. Kysyin myyjältä ovatko ne todella ne samat housut ja hän totesi studion valojen ja photoshopin tehneen mainokseen osansa. Kokeilin niitä kuitenkin, mutta kun en saanut sitä väriä mielestäni, jäivät ne kauppaan.
Uusi kokeilureissu on tulossa, sillä näin ohimennen vero modan ikkunassa juuri sen väriset farkut!
Myös ne kirkkaan keltaiset on edelleen hakusessa. Mutta jotkut hyvän väriset olen onnistunut bongaamaan. En paljasta väriä vielä, mutta lupaan pukeutua niihin viikon sisällä! :)

Neonkeltaiseen taittava lime innostus lähti Marc by Marc Jacobsin liikkeestä Tukholmassa käydessäni.
En saanut silmiäni irti tästä:
Mutta tämän värisenä:
Eli tuon ylemmän kuvan mukainen malli tämän shine version värisenä <3 Turnlock Python Shine Universal Case nimeltään. Ei tuo kuva kyllä ihan päästä väriä oikeuksiinsa, mutta on se edes vähän sinnepäin. Nyt se tuo piristystä jokaiseen päivääni täällä kotona :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit