Viidakon Tähtöset

Syksystä asti palstatilaa vienyt Viidakon Tähtöset alkoi tänään, vihdoinkin! Tämä maaliskuu on kyllä ollut suomi-realityn kulta-aikaa. Uusia sarjoja tuntuu alkavan lähes päivittäin.
Ihan kaikkien seuraamiseen ei mielenkiinto riitä, mutta joihinkin sitten sitäkin enemmän.
Ja pakko myöntää, että tämän alkua olin todellakin ODOTTANUT :D

Kymmenen "turhaa julkkista" lennätetään Thaikkulaan: Sara Sieppi, Anni Uusivirta, Susanna Ingerttilä(ent.Sievinen), Susanna Ruotsalainen, Susanna Penttilä, Martina Aitolehti, Maisa Torppa, Marianne Harjula, Iida Ketola ja Henna Kalinainen.
Siellä he kisaavat, aluksi joukkueina, erilaisissa tehtävissä ja loppujen lopuksi joku voittaa itselleen 30 000€. 
Ensimmäisessä jaksossa voittamisesta puhuivat Martina ja Maisa. Ja hyvin mahdollista, että heistä jompikumpi sen voiton viekin.
Kymmenikkö oli itselleni lööpeistä aika tuttu, ainoastaan Marianne Harjula oli sellainen, joka ei sano mitään.
Eniten odotin, että näen Maisa Torpan ohjelmassa. En odottanut tätä mitenkään positiivisesti, mutta hänen pisteensä kyllä nousivat sarjan ensisekunneista asti - uskomatonta positiivisuutta! :D Piti sitten nylkeä kana tai tsekata riuku, niin hymy oli korvissa ja innostunutta pomppimista havaittavissa.

Muistin varsin hyvin jo BB:ssä marisseen Henna Kalinaisen ja sama meno jatkui täälläkin. Vastustajajoukkuueen Martina Aitolehti tuntui olevan hänelle se kovin pala purtavaksi ainakin ensimmäisen jakson perusteella. Ja miksei hän saanut olla Susanna Penttilän pari ja puiden välissä riippuva nukkumapaikka oli liian epävakaa ja... Paras oli ehkä kuitenkin se, että Henna oli pakannut reissuun mukaan kymmenen paria korkkareita ja vielä siinä kohtaa kun mestat oli nähty ja tavaroita piti siirtää rinkkoihin, huuteli hän, et ottaaks joku korkkarit..

Varmaan koskaan ennen ei ole Suomalaisessa sarjassa nähty näin paljon silikonia, hiustenpidennyksiä, rakennekynsiä ja ripsipidennyksiä yhdella katsauksella.
Eli kiitos sille, joka tämän ohjelman keksi ja tuotti - taattua viihdettä! Sanomattakin taitaa olla selvää, että aion katsoa jokaisen jakson! :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Merri
,
Kuka nyt on sun voittajasuosikki ku Martinalle ja Maisalle käviki sitte vähän hassusti...:D? En oo kattonu ku pari jaksoo mut voisin nirhata puolet niistä typyköistä jos joutuisin niitten kaa viidakkoon.
Reetta Ekström,
Martina ja Maisa tuli viime jaksossa takaisin, eli samoilla ehdokkailla mennään! 😃 Haha! En usko et omakaan hermo hirveän hyvin pitäisi! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159