VIIDENKYMPIN PETTYMYS

Olen kauan ollut se kuluttaja, joka vaatteita ostaessa valitsee aina sen edullisemman vaihtoehdon. Suurin syy tähän on ollut se, että tunnen itseni ja tiedän, että kyllästyn hetken mielijohteessa tehtyihin hankintoihin hyvinkin nopeasti. Siksi hinta on mennyt lähes aina laadun edelle.

Kuluneen vuoden aikana olen kuitenkin muuttanut ostotottumuksiani, koska välillä tuntuu, että se halvin ei kestä edes yhden viikon käyttöä. Tämä onkin aihe, josta olen työstänyt postausta tyyliin vuoden ajatuksen tasolla, mutta ei nyt siitä sen enempää vaan koitan ihan tosissani saada tuon postauksen ulos mahdollsimman pian.

Kun keväällä sain taas salikorttini aktivoitua niin päätin, että ostan itselleni jotkut kunnolliset ja vähän hintavammat juoksuhousut. Muuten en oikein jaksa urheiluvaatteisiin panostaa, mutta hyvät kengät ja juoksuhousut ovat ne joista perustan.

Tarpeeksi pitkiä juoksuhousuja on näihin kahden metrin kinttuihin suht vaikea löytää, joten olin niin onnellinen kun löysin täydelliset juoksuhousut Adidaksen STELLASPORT -mallistosta. Housujen 50€ hinta oli ehdottomasti kallein, mitä koskaan olen juoksuhousuista maksanut, mutta maksoin sen mielelläni, koska kuvittelin ostavani laatua.
Jos viidelläkympilla saa huonompaa laatua kuin kahdellakympillä niin missä silloin mennään mönkään? Adidas on tällä hetkellä todella kovassa nosteessa. Onko hypetys niin suurta, että laadusta on varaa karsia siinä määrin, että treenamiseen tarkoitettu tuote kestää tasan yhden pesun?

Jep, omat viidenkympin juoksuhousuni kestivät kaksi salikäyntiä ja yhden konepesun. Pesin housut ohjeiden mukaan kolmessakympissä ja vieläpä hienopesuohjelmalla ja lopputuloksena oli sormen kokoinen reikä saumassa. Tutkinkin tuota saumakohtaa vähän tarkemmin, enkä enää yhtään ihmettele että se on purkautunut. Niin huolimatonta työtä, ettei mitään rajaa.

Reklamaatiota varten ei toki kuitin tarvitsisi olla tallessa, mutta onneksi olin näistä housuista sen säästänyt. On jotenkin vielä helpompi sitä reklamaatiota mennä tekemään kuitin kanssa kun torstaina suuntaan Helsinkiin töihin.

Onko teillä vastaavia kokemuksia? Jos on, niin miten olette silloin toimineet? 
Pettymyksestä huolimatta haluan toivottaa teille kivaa tiistaita!
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku,
Mulle adidas taas nimenomaan edustaa laatua treenitrikoissa. Vanhat trikoot on melkein kuin uudet. Mut tosin noista Stellan versioista ei ole kokemusta. Onpa harmi juttu :/
www.blogger.com/profile/021981307145626234
Pinja,
Ou nou! Adidas tulee kyllä kovaa ja korkealta alas jos näitä tapauksia alkaa olla enemmänkin! Toivottavaistä näissä housuissa oli vaan sattunut jokin valmistusvirhe tms, eikä tuollainen laatu ole uusi standardi.
www.blogger.com/profile/140226776086791213
Reetta Ekström,
No niin on aina edustanut mullekin, ihan kaikessa, mutta tää veti kyllä totaalisesti maton jalkojen alta. 😟
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Näin toivon minäkin, mutta kuulin just että yhdellä kamullakin oli Adidaksen trikoot hajonneet heti. 😟
Katotaan millaista infoa heillä siellä urheiluliikkeessä on antaa kun menen tekemään reklamaatiota.
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Iina M.,
Niken Legend-trikoot on NIIN hyvät! Siis jos aiot investoida uudelleen vielä. 😊 <3
www.blogger.com/profile/002641787100852460
Reetta Ekström,
Hei hyvä tietää, koska oon monesti miettinyt ihanien Nike juoksuhousujen hankintaa! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159