Viikko sitten nautittiin vielä kesästä

Viime lauantaina oli niin lämmin, että ulos saattoi lähteä sandaaleilla. Kun päästiin maanantaihin muuttui sää kertaheitolla syksyiseksi. En valita, tänä vuonna saatiin nauttia niin upeasta ja pitkästä kesästä, joka alkoi aikaisin ja kesti syyskuun puoleen väliin asti.

Meidän on Tomin kanssa koko kesän ajan pitänyt mennä pelaamaan minigolfia Vuohensaareen. Viime lauantaina viimein saatiin tämä suunnitelma toteutettua ja kivaa oli - vaikka hävisinkin. Mutta hävisin ihan vähän vaan. Toisella kierroksella olin vain neljä lyöntiä huonompi, musta se on todella hyvä suoritus.


Olen myös aika varma, että pelailun jälkeen nauttimamme jätskit olivat kesän viimeiset ulkona syödyt jäätelöt. Kesän loppumisesta kertoi myös se, että kahvila oli auki toiseksi viimeistä viikonloppua ja ostamamme geisha-tuutit olivat viimeiset yksilöt tältä kesältä.

 
Asukuviin pääsi ensimmäisen kerran mukaan Köpiksestä ostamani pään kokoiset aurinkolasit. Tuntuu oudolta käyttää jotain muita laseja kuin jo kahden vuoden ajan olleita lemppareitani. Mutta vaihtelu virkistää ja nyt olen edes jotenkin varautunut siihen päivään kun 10€ Bershkan lasit päättävät sanoa itsensä irti.
  Aurinkolasit, TopShop Huivi & Mekko, ZaraTakki, KreetaltaRannekorut: Aldo, &other storiesLaukku, Marc by Marc JacobsKengät, Marni at H&M

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku,
Reetta Ekström,