VIIKONLOPPUNA KUTSUU RUISROCK

Tällä hetkellä mulla on jotenkin todella suuri kriisi vaatteideni kanssa. Tuntuu, etten ole enää lainkaan tyytyväinen kaappini sisältöön ja haluaisin pistää lähes kaiken vaihtoon. Olenkin surutta kantanut töiden lomassa vaatteitani kirppikselle kuluneen viikon aikana. Samalla olen koittanut miettiä, että mitä ihmettä puen Ruisrockiin, jonne olen suuntaamassa perjantaina ja lauantaina Emilian kanssa. Kauppoihin en ole ehtinyt oikeastaan yhtään kaiken kiireen keskellä. Käväisin tänään Turussa ripsihuollossa ja samalla tajusin, että oikeasti, perjantai on jo ihan kohta. Ainut varma plääni Ruissiin menon suhteen on se, että ennen vesibussiin hyppäämistä käymme sushilla. Parempi plääni tietty sekin kuin ei plääniä ollenkaan.

Toivottavasti sää suosii ja saisin kaikkea kivaa materiaalia viikonlopulta blogia varten. Tarkoitus olisi myös kuvata Ruisrockin festarimuotia omaa postausta varten. Olen niin innoissani, että vihdoin tiedossa on viikonloppu jolloin saan keskittyä kaikkeen muuhun kuin siihen kiireiseen arkeen. Jos bongaatte mut ja Emilian Ruississa niin tulkaa ihmeessä moikkailemaan ja ikuistamaan festarilookkinne.

Huomenna on tän viikon viimeinen työpäivä Helsingissä ja töiden jälkeen suuntaan kampaajalle. Oon niin odottanut tätä käyntiä, koska ekan kerran ikinä pääsen testaamaan olaplexiä. Väriin tuskin tulee mitään muutosta, paitsi omaa väriä varmaan vähän vaalennetaan raidoilla. En ole vaalentanut omia hiuksiani marraskuun jälkeen ja nyt tyvikasvu alkaakin jo olemaan sitä luokkaa, että terve.

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita Ruisrockiin meneviä? Entä onko festarilookit jo mietitty valmiiksi?

Mutta nyt suuntaan unille, koska herätys on jo neljän aikaan ja toivotan teille kauniita unia!♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Taru,
Oon pikkaisen kade! Itsekin olisin Ruissiin halunnut, mutta työt estää 😟 ehkä ensivuonna!
www.blogger.com/profile/059038523540887705
Reetta Ekström,
Voi harmi! 😟
Toivottavasti pääset Ruissiin ensi vuonna ja onneksi tänäkin kesänä on vaikka mitä festareita vielä tulossa! 😊
Oletko ajatellut jollekin festareille mennä? 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159