VIIKONLOPUN KUULUMISIA

Nykyään pyrin pitämään viikonloput sellaisina, että olisi aikaa tehdä kaikkea sellaista jota arkisin ei tunnu ehtivän. Olen tullut myös siihen tulokseen, että en tee viikonloppuisin töitä, koska tarvitsen ne kaksi peräkkäistä vapaapäivää pitääkseni itseni virkeänä. Erityisesti odotan aina niitä viikonloppuja jolloin kalenterissa ei ole mitään merkintää, mikä tarkoittaa sitä, että herätyskelloa ei tarvitse laittaa soimaan ollenkaan. Tämä viikonloppu oli juuri sellainen ja odotin sitä ihan innoissani. Ajattelin siivoavani kaappeja ensi viikon kirppistä varten, käyväni testaamassa pilatesta ja kokkailla jotain hyvää Tomin kanssa.
No toisin kävi. Pitkin viikkoa ilmassa ollut uupuneempi olo sai selityksen perjantaina kun heräsin kurkku kipeänä ja nenä tukossa. Luoja että mua ärsytti. Vedin raksit pilateksen kohdalle ja lähdin töihin ja sieltä kampaajalle. Sen jälkeen tulin kotiin nukkumaan ja olo tuntui hetkellisesti paremmalle. Kävin vielä kääntymässä töissä ja kokkailin Tomille ruokaa illaksi. Menin ajoissa nukkumaan ja kun lauantaina heräsin oli olo niin kamala, etten uskonut selviäväni siitä edes maanantaiksi. Ajatus siitä että joutuisin siirtämään asiakkaita ei tuntunut kivalle. Lepäsin koko eilisen ja vedin vitamiineja, buranaa ja finrexiä. Flunssan lisäksi riesana oli päänsärky, joka ei jättänyt rauhaan koko päivänä, mutta pysytteli onneksi taka-alalla.
Harmitti niin paljon, etten edes viitsinyt avata blogia. Keskityin täyttämään päiväni aivottomilla ohjelmilla ja luin kirjaa, joka pitää palauttaa huomenna, mutta jota en vaan ole ehtinyt lukemaan loppuun. En ole lainannut kirjastosta mitään yli kymmeneen vuoteen, eikä tämä paluu kirjaston käyttäjäksi nyt ihan putkeen mennyt. 
Nukuin kellon ympäri ja heräsin hymyssä suin, olo oli oikeasti niin paljon eilistä parempi, että jes. Päätin leipoa omenapiirakankin sen kunniaksi. Ainekset siihen löytyi kotoa, mutta pakkasesta oli yllättäen kadonnut kaikki jäätelö ja sanonpa vaan, että kerrankin minä en ollut tähän asiaan syyllinen. Suuntasin kauppaan ja päätin vihdoin palauttaa kaikki autossa henganneet pullokassit. Kysyn vaan, että mitä järkeä on täyttää auto tyhjillä pulloilla!? Mä teen tän aina ja sitten vasta kun on pakko niin saan ne pullot palautettua. Tämän sunnuntain pakon aiheutti se, että vien auton huomenna korjattavaksi ja en olisi kehdannut viedä sitä niiden kaikkien pullojen kanssa. Niitä pullokasseja oli niin paljon, että ne ei enää mahtuneet takaluukkuun vaan olin myös joutunut kaatamaan toisen takapenkeistä. Että tällainen pullohamsteri löytyy täältä ruudun toiselta puolelta. 
Toivon niin, että tää flunssa oli nyt tässä, koska oon nyt ainakin hetkeksi katsonut kaikki tv-ohjelmatkin joita oli katsomatta ja sitten niistä kaikista aivottomimmista vielä ne ennakkojaksotkin. Ei siis ole mitään syytä sairastaa, koska nyt ei olisi mitään tekemistäkään. Niin ja ensi viikolla olisi ihan oikeasti aika paljon töitäkin ja on se nyt paljon kivempi olla töissä kuin kipeänä kotona.
Kivaa uutta viikkoa kaikille ja toivottavasti pysytte terveinä!❤︎
XX Reetta
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Miia Matala-aho,
Vitsit, sulla on aivan ihana blogi ja upea tyyli! Sait juuri uuden lukijan 😊

http://the-happiness-theory.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/012329850904100067
Saara
,
Mitä jätskiä ostit omenapiirakan kanssa?
CCNOORA,
Nyt tuntuu olevan inhottavaa ja sitkeää flunssaa paljon liikenteessä. Itselläni alkoi jo kolmas viikko flunssaillessa, ja vieläkin on ihan tukkoinen ja vetämätön olo. 😟</3
curiousnoora.bellablogit.fi
Reetta Ekström,
Hei Miia,

kiitos ihanasta kommentistasi, se pelasti maanantaini! <3

Tervetuloa seurailemaan ja mukavaa viikon jatkoa! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Tää on tosi tylsä vastaus, mutta ihan vaan vaniljajäätelöä. Pienen seivin tilanteeseen otan sillä, että ostin myös toffee- ja lakritsikastiketta! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Hei joo, tää tuntuu olevan ihan loputon kierre. 😟
Mulle tuli maanantaina kurkkukipu takaisin ja tänään ollut ääni vähän painuksissa. Muuten on kyllä ok olo, mutta harmittaa kun ei esim. salille uskalla mennä ollenkaan.

Toivottavasti paranet pian! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Jasmin N,
Omenapiirakka on ihan just jotain parasta! 😊
Itelläkin on alkanut vähän flunssaa pukata, eikö ollenkaan nappaisi kun on niin kamalasti asioita hoidettavana:D

~ Jasmin N
littlethingswithjassy.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/153132326444914557
Reetta Ekström,
Flunssalle ei oo kyllä ikinä sopivaa aikaa! 😃
Mulla meni koko tää viikko vähän ohi sen takia, mutta kunnolla se ei oo tullut vieläkään ja toivottavasti ei enää sit tuukaan.

Ja kaikki omena jutut on jotain niin parasta! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159