Viimeinkin se on luotu.

Blogin kirjoittamisen aloittaminen on pyörinyt mielessäni reilusti yli vuoden. Jostain syystä sen luominen on aina kuitenkin jäänyt, mutta ajtus on elänyt mielessä ja nyt se on viimeinkin luotu.
Reissu Tukholmaan ja ystävän vaatimus, että aloittaisin blogin kirjoittamisen sai minut viimeinkin painamaan sitä, luo blogi, nappulaa.
Vaikeuksia tuotti nimen miettiminen, mutta lopulta oli selvää, että se tulisi olemaan Life is Beautiful - löytyyhän tuo lause tatuoituna iholtani.
On vielä vähän vaikea sanoa, että mitä kaikkea tämä blogi tulee sisältämään, mutta ainakin muotia! Sen seuraaminen ja uusien trendien kokeilu on intohimoistani suurin.
Eilen tuli käytyä tsekkailemassa upeaa MARNI at H&M mallistoa. Se oli kyllä ehdottomasti ihanin yhteistyö mallisto tähän mennessä. Tulispa jo kesä, niin pääsisi niitä ihanuuksia käyttämäänkin!
Onneksi aurinkoista mieltä saa pelkästään liikkeiden näyteikkunoita katsellessa - niin upeaa väriloistoa tulevan kauden vaatteet ja asusteet lupailevat.

Vaikka sormet syyhyäisivät kirjoittelemaan lisääkin, suuntaan nyt sohvalle ja käännän telkun neloselle - ensimmäinen The Voice of Finland live-lähetys on alkamassa.

Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström,
Kiitos, yritän parhaani! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Toivottavasti jotain apua tulee löytymään! 😃 haha, lupaan, et sellainen jossain vaiheessa tulee!! 😊
Vaiks jostain teidän yhteisestä päivästä 😉
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström
IP: 82.99.3.229