VINKKAUS NYXIN ARVONNASTA


Oon niin happy, koska aurinko paistaa päivä päivältä enemmän. Kun valon määrä kasvaa niin samalla kasvaa myös mun fiilis tehdä kaikkea kivaa. Energiatasot nousee ja se tarkoittaa esim. sitä, että löydän joka kevät aina uuden inspiksen meikkaamisen. Kun on pimeää niin en jaksa panostaa niin paljon meikkaamisen, vaan käytän ennemmin senkin ajan nukkumiseen aamuisin. Mutta faktahan on se, että ainakin itse tunnen oloni aina paljon freesimmäksi kun meikit on kohdillaan.
Koska meikit ja kevät kuuluu yhteen niin siksi olenkin myös kunnostautunut arvontojen suhteen. Instagramistani löytyy tällä hetkellä ihana NYXin arvonta, johon on aikaa osallistua maaliskuun loppuun asti. Toteutin arvonnan yhdessä Maijun kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että palkintojakin on kaks kappaletta. Pääset suoraan NYXin arvontaan tästä linkistä.
Kuvailin myös tänään aika ihanan kosmetiikkasetin arvontaa varten ja tämä arvonta on ensi viikon aikana tulossa blogin facebook sivun puolelle.
Mutta ennen kuin se käynnistyy, niin käykäähän ihmeessä osallistumassa siihen Instan puolella olevaan arvontaan. Palkinto on ainakin omasta mielestäni superihana.
Ihanaa uutta viikkoa kaikille!❤︎
XX Reetta 


Tykkää-merkinnät