Vuodenvaihteen asukokonaisuus

Aloitin valmistelut uuden vuoden juhlia varten kynsistä. Edelliset olivatkin jo enemmän kuin kärsineet Tukholman reissun ja joulukiireiden vuoksi.
Kynsien värimaailmaa innoitti esittelemäni Zaran statement kaulakoru.


Ihastuin niin kovasti tuohon Bio Sculpturen kultaiseen glittergeeliin, että tahdon ehdottomasti sitä seuraaviinkin kynsiini. Sen kimallus vaan on niin lumoava.
Reilu vuosi sitten aloin pikkuhiljaa totuttelmaan kullan käyttöön uudelleen ja nyt sitä olikin sitten kolmessa eri sävyssä päälläni osana vuodenvaihteen asua.

Ensimmäinen oli tuo kultaglitter nimettömissä. Toinen kullan edustaja oli Aldon niittirannekoru.


Hankin nuo rannekorut joulukuussa Tukholman Aldosta.
Aldo on vaan niin ihanin ketju ikinä! <3 Jos vaan kyseisen liikeen bongaatte jossain reissussa, niin älkää ikinä kävelkö ohitse. Vaikka kengille ei olisikaan tarvetta on siellä aina todella sen hetken in-jutun mukainen korumallisto ja paljon muutakin.
Tyhjin käsin en tälläkään reissulla pystynyt sieltä poistumaan.


 Pahoittelen jo etukäteen, että nämä asukuvat eivät ole laadultaan ihan parhaimmistoa huonon valon takia. Mutta kyllä niistä ainakin näkee, että mikä se kolmas kultainen valinta oli.
Vihdoinkin pääsi käyttöön vuoden takainen ale-löytö - H&M:n kultainen paljettihame.


Kaulakoru, Zara / Karvaliivi, ZaraToppi, Cubus / Hame, H&MRannekorut, Aldo / Sukkahousut, Wolford 


 


Muistin vasta tätä kuvaa katsoessani, että kultaa löytyi sittenkin vielä neljännestäkin jutusta: statement kaulakorusta.

Nyt suuntaan sohvalle, sillä ihan juuri starttaa toinen kausi Jutan superdieeteistä Livillä. Toivottavasti saisi itsekin taas inspiraatiosta kiinni salilla käynnin suhteen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Toi huulipuna näyttää senverran upeelta et voisit mainita senkin:)
Reetta Ekström,
Kiitos vinkistä Anonyymi, voisinkin ottaa siitä kivat esittelykuvat huomenna ja tehdä pienen postauksen aiheesta.
Huulipuna on pitkäkestoinen ja nestemäinen versio, joka löytyy Aden Cosmeticsin valikoimista. Sarjan punat ovat olleet jo 3,5 vuotta luottotuotteeni. Värivaihtoehtoja on lukuisia. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159