Week 8

Parit instapostaukset oon ehtinyt tässä kuussa tekemään ja siinä viimeisimmässä sain tiivistettyä viikot 6 ja 7. Nyt onkin sitten hyvä hetki päästä kiinni rutiineihin ja aloittaa se, mitä niin monesti olen yrittänyt, siinä kuitenkaan onnistumatta. Puhun nyt siitä, että yrittäisin jatkossa tehdä joka viikko postauksen kuluneen viikon instakuvista. Instagram kuitenkin on se, joka päivittyy vielä enemmän reaaliajassa kuin blogi, mutta niitä kuvia ei tänne blogin puolelle päätyisi luultavasti lainkaan ilman näitä kollaaseja.


Tein jossain kohtaa kyselyä, että kiinnostaako tällaiset instapostaukset ja koska kaikki vastaukset olivat positiivisia niin katsotaan päästäänkö vuoden loppuun asti kera viikottaisten instapostauksien. Ja hei, jos jotain postausideoita tulee mieleen niin mulle saa aina niistä vinkata. Toteutan mielelläni postauksia, joista tiedän jonkun olevan satavarmasti kiinnostunut. :)


Viime viikolla sain nauttia neljän päivän minilomasta ilman sen suurempia suunnitelmia. Sain taltutettua flunssan ja koukutuin katsomaan Rakkauden Anatomiaa, jota itse asiassa aion mennä katsomaan lisää heti kun tämä postaus on julkaistu. Totaalisen koukussa siis ollaan. Uusi viikko on lähtenyt käyntiin vauhdilla ja tänään töissä luulinkin useampaan otteeseen tiistain sijasta olevan maanantai. Onneksi tätä kuuta ei ole enää montaa päivää jäljellä. Uskon arjen alkavan sujumaan taas niin paljon paremmin kun saan käännettyä tämän haastavan kuun kokonaan piiloon kalenteristani.


Viikonloppuna hemmottelin itseäni uudella Ellellä ja koukutuin tsinuskitoffeeseen. Jälkimmäisesta kiitokset menee Sallalle. :D / Testailin Pukkan detox teetä. / Harmaasta säästä huolimatta sain napattua asukuvat ystäväni kanssa. / Sain postia Ivyreveliltä yhteistyön merkeissä.


Käväisin kurkkimassa Polhemilla kevään uutuuksia ja nuo pastelliarskat jäivät mieleeni. / Toivottelin TB kukkakuvalla mukavaa perjantaita. / Lindexin SS15 uutuuksia. / Kevät täpinöissäni hankin tulevia lämpimiä säitä varten jotain uutta vaatekaappiini.


Maaliskuussa nämä bikinit saapuvat Gina Tricotille. <3 / Ystävän kanssa Kuirolla. / Sunnuntaina kävin äidin kanssa Fontanan brunssilla. / Asiakkaalleni tekemät ihanan keväiset kynnet.


TB kuva vuosi sitten Lontoon muotiviikoilta. / Perus selfie, / Kesää odotellessa. / TB kuvahaasteen kuvani viime syksyltä.


Leppoisaa tiistai-iltaa kaikille! <3


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit