Weekend

Yökkäripäivä, jes, siitä on minun lauantaini tehty. Vietin torstain ja perjantain Helsingissä. Päiviin mahtui vaikka ja mitä kivaa, mutta kyllä se vaan niin on, että kotona on ihan mahtava olla. Kurkkasin kalenteria ja tajusin, että ensi viikolla en ole menossa Helsinkiin kertaakaan, tuntuu oudolle, koska koko maaliskuun olen ravannut siellä 2-3 kertaa viikossa. Olen päässyt nauttimaan keväisestä Helsingistä, ihanien ihmisten seurasta ja mielenkiintoisista pressitilaisuuksista. Kameran muistikortille on kertynyt paljon kuvia, joten ensi viikolla alkaa sitten niiden purkaminen.


Ensi viikkoon mahtuu pääsiäisen lisäksi neljä työpäivää ja luultavasti hurautan myös käymään Turussa. Rakas ystäväni saapui viikon visiitille Suomeen, joten ehdottomasti on treffattava.♥ Muita suunnitelmia en sitten aiokaan tehdä. On tärkeää muistaa ottaa aikaa myös itselle ja siksi suosittelenkin jokaisen mahduttamaan kalenteriinsa edes kerran kuussa yökkäripäivän.


Käväisin Helsingissä ollessani tietenkin myös Hulluilla Päivillä. Mukaan tarttui ainoastaan vähän herkkuja viikonlopuksi. Kiertelin kyllä lähes jokaisessa kerroksessa, mutta tajusin, että en oikeasti juuri nyt tarvitse mitään, paitsi jotkut valkoiset tennarit, joten jätin suuremmat shoppailut muiden tehtäväksi.


Stailasin muutamat kosmetiikka tuotteet herkkujen kanssa sopiviksi. Sain tuotteet viime viikolla Tarun järjestämästä bloggaajien tyttöjen illasta. Viikonlopun missiona olisi ainakin tuon kasvojen itseruskettavan testaaminen.


Onko nämä tuotteet teille tuttuja?


Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥


Tykkää-merkinnät