WINTER STYLE

Talvisin pukeutumiseni helposti jumittuu. Asukuvia on haastavampi ottaa ja lämpimänä pysyminen menee tyylin edelle. On helppo turvautua niihin samoihin vaatteisiin, joiden huomasit olevan tarpeeksi lämpimät eilenkin. Vaikka kaappini notkuu takeista, niin joka talvi käy se sama juttu: yhdestä niistä tulee the takki, jonka kanssa huomaan laahustavani päivästä toiseen. Tämän talven the takkini bongasin Hennesiltä vähän ennen joulua. Kun 80€ takin hinta on enää 30€, niin mua ei hirveän kauan tarvitse kassalle houkutella. 
Takki on kyllä ollut yksi parhaista hankinnoistani aikoihin. Se toimii bussissa matkustaessani peittona ja on ihanan lämmin. Tällä viikolla mennessäni salille yksi nainen hihkaisi, että miten ihanan lämpimältä takkini näyttää. Ostin takin koossa L, jotta se on oikein superiso ja sen alle mahtuu paksuimmatkin neuleet ja hupparit. 
Mä oon muuten se tyyppi, joka ei laita takkia kiinni vaikka olisi muutama aste pakkasta. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita näin toimivia?Mun mielestä kaikki takit vaan näyttää niin paljon paremmilta kun ne on auki. Ja tää takki nyt on niin iso, että siihen pystyy kääriytymään vaikka ei kiinni laittaisikaan. 
Taidankin tästä lähteä käymään tuolla ulkona, kun siellä näyttää niin kauniille. Ja lupaan, että kun pakkasta on lähemmäs kymmenen astetta, niin nyt laitan sen takinkin kiinni! :D
Ihanaa sunnuntaita kaikille! ❤︎
XX Reetta 

Kuvat: Iris / Iris Anna Sofia
Lips, GIGI x MAYBELLINE (gifted)
Hoodie, ERDEM x H&M
Coat, H&M
Jeans, GINA TRICOT
Shoes, H&M
Pakko laittaa tähän postauksen loppuun vielä kuva, jota on tullut naurettua vedet silmissä. Saanko esitellä: meikä ja Hitchcockin Linnut. 

Tykkää-merkinnät