Yesterday was great

Eilinen päivä oli vaan niin kiva. Herätys oli jo 4.30, koska hyppäsin kuuden junaan kohti Helsinkiä. Mutta ei se herääminen tuntunut yhtään niin pahalta mitä pelkäsin. Perillä treffasin ystäväni Siinan aamiaisen merkeissä. Fazerin aamupala ei vaan petä koskaan, perinteisen aamiaisen lisäksi kun tarjolla on kakkuja ja suklaatakin.


Jatkoimme matkaa Marsaanalle, jossa järjestettiin Medik8 pressitilaisuus. Ulkona ihmettelin, että miten päivä tuntuu jotenkin erilaiselta ja sitten tajusin, että aurinkohan se siellä paistoi upeasti. Treffasin tilaisuudessa ihanan Anna-Marian, jonka kanssa olimme jo etukäteen sopineet, että nyt viimein vietetään päivä Helsingissä ihan ajan kanssa. Yleensä ollaan aina vaan törmätty pikaisesti kaikissa tilaisuuksissa, eikä siinä pahemmin ehdi kuulumisia vaihtaa.


Medik8 tilaisuus oli oikein onnistunut ja aihe oli kiinnostava - miten ehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista. Tai no minua ainakin tuo aihe kiinnostaa, vaikka vielä ahkerasti saankin henkkareitani esitellä. Saimme testattavaksi Hydr8 360 -päivävoiteen, joka ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Toivon todella, että tämä voide sopii iholleni niin pääsen sitten teille jossain kohtaa raportoimaan, että miten hyödylliseksi olen sen käytön kokenut.


Tilaisuuden jälkeen suuntasimme ottamaan asukuvia ja mukaan matkaan lähti myös Sara, Sara S. -blogin kirjoittaja. Oli mukava tutustua häneen ja Saran idea asukuvista Tuomiokirkolla oli ihan loistava. En malta odottaa, että saan julkaistua siellä otetu kuvat täällä blogin puolella.


Kiireetön päivä jatkui Anna-Marian kanssa Kin Sushin herkullisella lounaalla ja kaupoissa kiertelyllä. Fiilistelimme kevään uutuuksia niin muodin kuin kosmetiikankin suhteen. Päivän viimeinen etappi oli Stockmann ja siellä järjestetty kevätmuodin lanseeraustilaisuus. Kevään muoti näyttää kyllä niin ihanalle ja ensi viikolla sitä saattaa ihan oikeasti päästä käyttämäänkin jos +10 asteen ennuste toteutuu. Siinä kohtaa minä ainakin kaivan polvista rikotut vaaleat farkut kaapista ja käärin vielä lahkeetkin niin, että nilkat varmasti pääsee vilkkumaan.


Tulipahan taas seliteltyä, mutta nyt lopetan ja toivotan teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua, nauttikaa! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Taru /HOME AT LAST,
Hitsit, mä en ehtinyt tuohon pressiin kun lapsenvahtia ei löytynyt, olis ollut tosi kiva nähdä, ja noi Medik8:n tuotteet on loistavia! 😊 Mutta sit viimeistään parin viikon päästä, ja samat leidit tulossa sinnekin, kivaa. 😉 <3 Ihanaa viikkaria!
homeatlastblog.com
Reetta Ekström,
Mulle ne on ihan uusia, mutta innokkaasti aion lähteä niitä testailemaan. 😊
No voih, olisi kyllä ollut huippua nähdä, mutta onneksi nähdään pian! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Anna-Maria,
Kiitos vielä tätäkin kautta seurasta ja kuvista, oli huippupäivä!! Täytyy ehdottomasti ottaa uusiksi <3
secretwardrobe.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos samoin ja niin täytyy! <3
Ens kerralla toivottavasti pääsen kuvailemaan jotain sun asua, johon sisältyy ne uudet housut! 😉
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/