Yesterday's outfit

Eilen suuntasin aamusta treffeille ihanan ystäväni kanssa. Tunsin oloni jo sen verran terveeksi, että suunnitelmissa oli napata teille jotkut keväiset asukuvat. Aamulla heräsin todellisuuteen sään suhteen ja unohdin haaveeni keikkua kuvissa pelkällä kevättakilla. Niinpä toin edes ripauksen kevättä asuun kirkkaalla huulipunalla sekä kevääksi hankkimillani uusilla aurinkolaisella.


Kun illalla aloin käydä kuvia läpi niin mietin jo hetken, että julkaisenko näitä ollenkaan. Näytän juuri siltä, että olen nauttinut tasan vaan sisäilman tunkkaisuudesta kymmenen päivän työputkeni aikana. Eikä se eilisen päivän harmaus tehnyt kuvista yhtään sen parempia. Mutta koska en ole päässyt asukuvia ottamaan yli kahteen viikkoon niin tässä nämä nyt sitten olisivat. Onneksi värejä sai edes vähän paranneltua koneella, harmi etten tajunnut päällystää itseäni aurinkopuuterilla ennen kuvien ottoa... :D


Tänään ajattelin kuvata teille jotain vinkkauksen arvoisia tuotteita ja niistä olisi tulossa postausta viikonlopun aikana. Ohjelmassa olisi myös siivoilua, niin on sitten kiva aloittaa viikonloppu tietäen, ettei enää tällä viikolla tarvitse tehdä mitään suurempaa.


Ihanaa viikonloppua kaikille! <3


Ja tällä kertaa kysyn asusta vain sen verran, että eikö olekin kivat aurinkolasit?


Kuvat: Katja


Aurinkolasit, Monki / Sormus, &Other Stories / Takki, Notion 1.3 / Laukku, Mulberry


Takki alla, H&M / Tunika, Oysho / Kengät, Skopunkten


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

PlusMimmi,
Ihana asu! Hiplasin just eilen H&M:ssä tota teddytakin alla olevaa jakkua - IHANA! 😊
www.plusmimmi.com
Reetta Ekström,
Kiitos ihana! <3

No se on kyllä niin itse kevät koko jakku ja ihanan rento päällä! 😊
Tarkenisipa pian sen kanssa pelkästään!!
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/