Yhdet parhaimmat korkkarini ikinä

Rakastan korkkareita, mutta olen suhteellisen huono käyttämään niitä. Syy on yksinkertainen - olen niin pirun pitkä ilmankin lisäsenttejä. Kun koroilla kävelee harvoin niin jalat väsyvät normaaliakin nopeammin korkojen kanssa heiluessa. Kyllähän niitä korkkareita on vuosien varrella kerääntynyt yhdet jos toisetkin kaapin uumeniin, mutta kovinkaan monet eivät sitten kuitenkaan oikeasti ole olleet kovin hyvät jalassa.

Kaapissa olevat kauniit kengät eivät olekaan olleet ne tyylikkäämmään asun pelastajat vaan illan tuhoajat. Sitten tein löydön, sellaisen, jota on itsenikin erittäin vaikea uskoa edelleenkään todeksi. Löysin meinään keväällä täydellisen ihanat korkkarit Hennesiltä 35€ hintaan ja tuo hinta todellakin arvelutti minua. Kerran jo jätin kengät kauppaan, koska olin niin varma, että tuolla hinnalla saan ainoastaan 64 vesikelloa ja irronneet nilkat. Sitten olikin jo hätä uusien kenkien hankinnan suhteen ja päätin viikon pohdinnan jälkeen antaa näille yksilöille mahdollisuuden. Kauhukuvani oli jäätävä, mutta kenkien tarve kemuihin vielä jäätävämpi.

Yleensä tällaiset riskiostokset ovat syystäkin tuon otsikon alla ja ne päätyvät yhden käyttökerran jälkeen kaapin uumeniin taikka kirppikselle. Nyt kuitenkin olen hyvin vakuuttunut siitä, että lähes puoli vuotta käyttöä kestäneet korkkarit eivät tule irroittamaan nilkkojani eikä niiden korkokaan irronnut ensimmäisellä käyttökerralla, sitä meinaan pelkäsin myös. Sen sijaan näistä korkkareista on tullut lempparini, ne eivät ole koskaan hiertäneet jalkojani ja niiden kanssa jaksaa oikeasti olla. Ne ovat tukevat jalassa ja niillä on hyvä kävellä. Joskus näköjään se halvinkin voi olla yllättäjä ja pelkästään positiivisessa mielessä.
Millaiset ovat sinun lempparikorkkarisi?
Jään innolla odottamaan kenkätarinoitanne!♥Kuvat: Riikka / Kaksi Yhden Hinnalla
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anne,
Tosi kivalta näyttävät nuo sun korkkarit! 😊 Itse olen kenkäkaupassa töissä, joten voit vain kuvitella miten paljon tekisi mieli korkkareita ostella, ihan vaan jo ulkonäönkin puolesta, mutta tähän mennessä olen pysynyt hyvin ruodussa ja panostanut laatuun määrän ylitse. Suosikkini ovat tällä hetkellä Clarksin klassikkokorot (mallin nimi Crisp Kendra) mustana, pintanahkaisena. Korot ovat korkeat, sirot ja äärimmäisen kauniit! Niin simppelit ja vieläpä supermukavat kiitos pehmotyynyjen sekä päkiän että kantapään alla. Uskon, että hyvillä kengillä kävellään parhaimmillaan monta vuotta, joten kannatta panostaa sekä ulkonäköön että laatuun. 😊 ♥

http://justsayinghianne.blogspot.fi/
justsayinghianne.blogspot.fi/
Oona Sarajärvi,
Aloin katseleen "ei vitsi ku on tutun näköset kengät" ennen kuin tajusin "hei mullahan on tollaset!"... *apinafacepalm-emoji* Noi on kyllä niin hyvät korkkarit ja muakin arvelutti et voiko hm-korkkareilla tulla mitään muuta kuin tuhat rakkoa. Mutta ei oo vielä ensimmäistäkään rakkoa näkynyt, vaikka monet kesäpäivät noilla kävelinkin 😊
www.lily.fi/blogit/elviiraoona
Reetta Ekström,
Mä oon kanssa tykästynyt noihin päkiöiden alle laitettaviin geelityynyihin ja monet kengät olenkin saanut käyttökelpoisiksi vasta niiden hankinnan jälkeen. Ihan huippu keksintö!

Oi, kuulostaapa noi sun kengät ihanille! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Hei juurikin näin, yhtäkään rakkoa ei ole tullut! Olin perjantaina kenkien kanssa seitsemän tuntia ja yhtään rakkoa ei ilmestynyt, vaikka en edes baarista lähtiessä vaihtanut korkkareita tennareihin.

Loistavan hankinnan olemme siis molemmat tehneet! 😉
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/