YSL Volupté Tint-in-oil -huuliöljy

Pari kuukautta sitten Yves Saint Laurent toi kosmetiikka markkinoille Volupté Tint-in-oil -huuliöljyn. Näin muistaakseni Sephoran instagramissa ensimmäisenä kuvan tuosta upeasta pakkauksesta ja mielenkiintoni tuotetta kohtaan heräsi jo silloin. Jep, olen juuri se nainen, joka voi ostaa lähes mitä vaan, kunhan se on pakattu kauniisti.


Kotiutin huuliöljyn Stockalta jo reilu pari viikkoa sitten. Se sattui olemaan kanta-asiakas tarjouksessa niin en enää keksinyt mitään syytä, että miksi en voisi sitä hankkia. Pakkauksen jälkeen huomioni kiinnittyi huuliöljyn lumoavaan tuoksuun. Pakkauksen muotoilu oli upea aina sivellintä myöden. Kun huuliöljyä laittaa kämmenelle, näyttää se ensin kirkkaalta. Öljy reagoi ihon lämmön kanssa ja sen jälkeen vasta näyttää sävynsä. Valitsin Pink About Me, sävyn, koska se oli sellainen kaunis kylmän pinkki. Huulissa yksinään se näyttää todella kauniilta, koitan saada mahdollisimman pian sellaisenkin kuvan otettua. Huuliöljy toimii myös loistavasti huulipunien päällä ja tällöin vältyt huulien kuivumiselta.


Öljy tekee huulista kauniin kiiltävät ja ihanan tuntuiset. Vaikka lopputulos on semisti huulikiillon näköinen on tuntuma huulissa täysin erilainen: kevyempi, hoitavampi, eikä lainkaan tahmainen. Ja se tuoksu, sitä ei vaan voi olla hehkuttamatta liikaa. Olen totaalisen ihastunut tähän tuotteeseen, se yllätti minut todella positiivisesti. Olen rasian takia ostanut joskus YSL:n huulipunia, mutta niiden laatu ja hinta ei kulje lainkaan käsi kädessä.


Musta tuntuu, että tänään menen nukkumaan tätä huulillani, ihan vaan sen tuoksun takia. ♥


Onko tämä tuote teille tuttu? Tai oletteko testanneet jonkun muun sarjan huuliöljyä?


Maaliskuun viimeinen tunti käynnistyy ihan juuri, joten toivotan kaikille ihanaa huhtikuun ensimmäistä jo nyt! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit