Yves Rocher slimming-tuotteet

Slimming-tuotteet ovat itselleni aika tuttu juttu - myönnän sen nyt ihan näin julkisesti. Vähään aikaan en ole niitä enää käyttänyt, mutta joitakin vuosia sitten testailin niitä oikein urakalla. Voisinkin sanoa olevani jonkinlainen konkari slimming-tuotteiden testailun suhteen. Joidenkin tuotteiden huomasin ihan oikeasti hetkellisesti tasoittavan ihon pintaa esim. reisistä, toisista taas ei ollut mihinkään.


Yves Rocherin slimming-tuotteita en ole testannut koskaan, vaikka merkki minulle onkin tuttu ihan lapsuudesta asti isoäitini kautta. Olinkin aika innoissani kun kuulin tästä kamppiksesta ja kahden viikon testijaksosta. Koskaan aiemmin en ole näin kokonaisvaltaisesti slimming-tuotteita testannut. Aloitan tästä päivästä tuon kahden viikon testijakson seuraavien tuotteiden parissa: detox-juoma, vartalon kuorinta-aine, vartaloa muokkaava seerumi ja kiinteyttävä geeli.


Onko jollain teistä kokemusta näistä tuotteista? Entä olisiko antaa jotain hyviä vinkkejä tuotteiden käyttöön?


Taidan jatkaa sunnuntain viettoa ulkona, kun aurinkokin alkoi niin ihanasti paistamaan. Ja arvatkaapa mitä, meillä kävi tänään virpojia. Laitoin oksat maljakkoon ja niistä tulikin todella suloinen näky. ♥


Leppoisaa pääsiäisen odotusta kaikille! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät